Antalaha.Gewichtstabel van olie ondergedompelde transformatorStatistieken van marktgegevens

  • vrijgavetijd:2022-10-04 20:14:40
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:140
  • Korte omschrijving:

    Antalaha.,Antalaha.Droge testtransformator,In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschri

Artikel inhoud
Antalaha.Droge testtransformator,

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Antalaha.Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Adet.De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Droge transformator

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.


Antalaha.Gewichtstabel van olie ondergedompelde transformatorStatistieken van marktgegevens



Vallende buitenlandse zaken en piercing

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Briljantie aanmakentransformator met olieonderdompeling

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Antalaha.Gewichtstabel van olie ondergedompelde transformatorStatistieken van marktgegevens



Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank,Antalaha.Hoeveel is een 400 KVA box transformator, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Hoeveel is het?„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Antalaha.Elektrische transformator-installatie

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Antalaha.Overige productinformatie
  • HeilongjiangCity in Germany20 meter hydraulische liftEvaluatiemethode van investeringsplan

    HeilongjiangCity in Germany20 meter hydraulische liftEvaluatiemethode van investeringsplan

  • HeilongjiangCity in GermanyVaste hydraulische instapwasWeet jij het juiste onderhoud?

    HeilongjiangCity in GermanyVaste hydraulische instapwasWeet jij het juiste onderhoud?

  • Koeln-Nippe10 ton mobiele instapbrugkennis

    Koeln-Nippe10 ton mobiele instapbrugkennis

  • UlanhotZelflopend hefplatform van de aluminiumlegeringHoe de bezettingsgraad te verbeteren?

    UlanhotZelflopend hefplatform van de aluminiumlegeringHoe de bezettingsgraad te verbeteren?

  • MaastrichtKleine lift met vier verdiepingenInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verla

    MaastrichtKleine lift met vier verdiepingenInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verla

  • Kwangyang.kgmElektrisch hydraulisch vast hefplatformWaar wordt het marktaandeel van de operaties wee

    Kwangyang.kgmElektrisch hydraulisch vast hefplatformWaar wordt het marktaandeel van de operaties wee

  • Droichead Nua.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platformWat zijn de vereisten voor het afhan

    Droichead Nua.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platformWat zijn de vereisten voor het afhan

  • LuchengCity in GermanyAutomobiel hydraulisch hefplatformWat zijn de implementatienormen?

    LuchengCity in GermanyAutomobiel hydraulisch hefplatformWat zijn de implementatienormen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!